Uitloggen

Uw huis schoon en gezellig, de was en de boodschappen. Wat u zelf nog kunt doen, doet u natuurlijk het liefste zelf. Maar redt u het zelf niet meer, dan nemen onze huishoudelijk medewerkers deze taken van u over.

Er zijn situaties die ertoe kunnen leiden dat u voor korte of langere tijd uw huishouding niet zelf kunt doen. Dit kan zijn omdat u door ziekte of handicap tijdelijk een aantal taken niet meer geheel of gedeeltelijk zelfstandig kunt uitvoeren of omdat u door uw leeftijd bepaalde werkzaamheden eenvoudigweg niet meer kunt uitvoeren.

Een vertrouwde hulp

Wij bieden u de zekerheid dat u een vaste medewerker krijgt die u helpt bij het huishouden. Omdat het belangrijk is dat u de baas in uw eigen huis blijft zal de medewerker haar werkzaamheden uitvoeren in overleg met u. Uiteraard mag u ervan uitgaan dat de thuiszorgmedewerker rekening houdt met uw wensen en dat er ook tijd is voor een kopje koffie, een luisterend oor of samen de boodschappen doen.

Zorg zoals u het wenst

Om voor gesubsidieerde hulp bij het huishouden in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zodra de indicatie verstrekt is, komt de coördinator bij u langs om uw zorgvraag met u te bespreken. Samen maakt u afspraken over de invulling van de zorg. Deze afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst. Heeft u geen indicatie dan kunt u uiteraard voor een particuliere hulp bij de huishouding bij ons terecht.

Hulp bij het huishouden aanvragen?

Wilt u hulp bij het huishouden ontvangen van Thuiszorg Groot Gelre? Heeft u nog geen indicatie aangevraagd? Heeft u daar hulp bij nodig of weet u niet hoe dat moet? Ook dan helpen we u graag. Of u wilt meer informatie, dan kunt ons bereiken via het rechtstreekse nummer van de afdeling Hulp bij het Huishouden: 026-3684478.
Voor Hulp bij het Huishouden in regio De Achterhoek kunt u bellen naar 0314-360285 en vragen naar Petra Geurts.

Overzicht van gemeenten waarin u Wmo zorg kunt aanvragen:GEMEENTE ARNHEM, telefoon: 0900-1809
ZO-Hulp-bij-huishouden@arnhem.nl

GEMEENTE DOESBURG, telefoon 0313-481313
zorgloket@doesburg.nl

GEMEENTE DUIVEN (Groessen, Loo), telefoon 0316-279111
loketwwz@duiven.nl

GEMEENTE LINGEWAARD (Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Ressen), telefoon 026-3260111
loketwmo@lingewaard.nl

GEMEENTE RENKUM (Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Wolfheze), telefoon 026-3397270
zorgloket@renkum.nl

GEMEENTE RHEDEN (De Steeg, Dieren, Ellecom, Laag Soeren, Rozendaal, Spankeren, Velp), telefoon 026-4976911
zorgloket@rheden.nl

GEMEENTE WESTERVOORT, 026-3113623
loketwwz@westervoort.nl

GEMEENTE ZEVENAAR (Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum), telefoon 0316-595111
wmo@zevenaar.nl